joi, 25 august 2011

Nicke-dze

Dragă, ai ştiut mereu că eşti anume acea persoană de la care aştept deschis părerea, susţinerea şi încrederea. Anume acel omuleţ care mă asculta la telefon chiar dormind pe jumătate şi sfîrşit încă şi mai dădea şi sfaturi, mititica.  Iar serile petercute împreună, în pătuc, la călduţ şi bîrfind, rîzînd sau aproape plîngînd. Zilele de umblat „brambura” (cum zice mama) pe jos, din centru în Buiucani, pe la Dendrariu şi podul nostru acolo, care era şi al tău cu a lui Alex, pe la vîj-vîju de la Aventura Parc (nuş’ dacă am scris corect „parc”), pe la valea tradfirilor, pe la Carlos şi ceaiul..mm, pe la New Moon, şi Eclipsă, şi HP 6, cu Rebelde muuuulte altele. Ai fost persoana care a adus o mulţime de lucruri noi şi interesante în viaţa mea. Ca o soră mai mare pe care niciodată n-am avut-o. BFF J . Şi ţin minte tu în clasa a noua te pregăteai de examen, nu eram încă foarte apropiate, dar tptuşi am venit la tine acasă, trebuia să stai cu mine de vorbă :D. De atunci ştiai că vreai să pleci în UK. ;ă bucur că visul tău va deveni realitate. Mă bucur că n-a fost un moft copilăros care a zburat cu timpul din capul tău, ci a rămas acolo, la tine în inima şi te motiva de fieacre dată pentru maimult şi mai bine.
Desigur că nu au trecut anii fără neînţelegi sau certuri. Ţin minte că într-un an nu am vorbit vreo lună şi ceva. Am rezistat cu greu. Totuşi să ştii că e greu de trăit cu tine, şi mi-au trebuit ani de zile să încerc să nu observ toate capriciile tale. Poate nu tocmai necesar să pomesc despre asta aici şi acum. Trecem mai departe.
O să am nevoie de tine mereu. Atunci cînd o să-mi trebuiştisă mergem împreună în oraş pentru că m-am săturat de casă sau pentru că am nevoie de ceva. Atunci cînd nu voi avea cu cine vorbi,cuimă destăinui şi voi lua telefonul şi te voi suna, pentru că ştiu, osă mă asculţi pînă la urmă şi o să vorbeşti şi o să taci în momentul potrivit. M-ai învăţat ca pe o poezie. Ştii ce are nevoie inima mea, chiar dacă cîteodată îmi mai schimb standartele J . Nu cumva să nu ai web şi să nu te pot vedea!
O să-mi lipseşti....






duminică, 21 august 2011

(c)


Eyes on fire

morrrr de la cintecul ista)))))) <33333

Miss that all...

Mi-i dor de mesajele tale care mă făceau să sar din pat emoţionată sperînd că e de la tine. Care îmi alungau somnul şi mă făceau să mă gîndesc din nou la tine ore în şir... Care mă făceau să rîd cînd realizam că stau cu telefonul ascunsă sub plapumă să nu fac lumină, să-i trezesc pe ai mei :) Care îmi confirmau că nu poţi dormi nici tu, fără ca să-mi spui cuvintele pe care nu le-ai dovdit încă. Mi-i dor de noi.

Search posts