vineri, 7 octombrie 2011

people come and leave

u know, it's awfull when u don't have a chance to make the things get better, and that person leaves.

u can't.

Vedea în ochii lui în fiecare zi tristeţe, durere. Erau ochişori de copil, foarte puri, foarte blînzi şi plini de căldură. O privea cu atîta afecţiune... 
Era trist. Şi i se rupea inima, îi vinea să-l mîngîie delicat pe obraz, să-l ia de mînă, să-l sărute gngaş. Şi ascundea în el sub chipul său zvelt şi puternic sufleţelul pe care l-a iubit mult. Erau contopiţi în el acel voinic    cu chip sexy care trezea în ea dorinţă, foc şi bunătatea. Avea un suflet cald... sau rece. Era un mster, adevărat mister. Şi tăcea. Şi ea n-avea nevoie de mult atît timp cît îl avea, nu avea nevoie de vorbe, explicaţii, îl simţea, îl iubea. Trăia într-o poveste împreună cu prinţul său.
M-am vindecat.
Era ca o hemorogie pe care nu o puteam opri. Nu-mi găseam leacul. Iar leacul ai fost tu, faptele tale, cuvintele tale care-mi aduceau un nod în gît şi usturime-n ochi.
Te-ai eliminat din viaţa mea. Şi mă simt pămînteană. Şi nu mai încerc să zbor pînă la "Înălţimea voastră".

miercuri, 5 octombrie 2011

marți, 4 octombrie 2011

ÎNGERUL NOPŢII

ÎNGERUL NOPŢII, Becca Fitzpatrick 
 Am început zilele astea să o citesc, nu am terminat-o încă, dar sunt pe aproape. Dragilor, una din cele mai minunate cărţi pe acre le-am savurat vreodată! Mai ales iubitorii de fantasy şi love stories îmbibate cu pasiune şi pericol, mm... Am adormit cu cartea deschisă zilele astea, nu mă pot opri, e super.
  Acţiunea se petrece în jurul tînărului super sexy, foarte atrăgător, şi a tinerei eleve de 16 ani, Nora. Parteneri la ora de biologie iniţial, mai apoi prin aşa zisele "coincidenţe" intenţionate iubiţi. Aproape iubiţi. Nora, atît de confuză şi îndrăgostită luptă cu sentimenetele ei, luptă pentru că simte că-i scapă ceva, esenţa, adevărul. Sfîrşitul vine în curînd.... abia aştept!!


Search posts