joi, 10 noiembrie 2011

miercuri, 9 noiembrie 2011

STELE

Îmi aduc aminte cum ne uitam la stele :D Locul în care ai aflat de cuvîntul "a scăpărat":DD, unde cerul e atît de frumos mereu, dar unde nu atrăgeam atenţia la stele pînă atunci. A fost frumos...
... cînd te uiţi la stele şi ţi se pare că poţi orice, că timpul nu mai contează, că sunteţi numai voi doi pe lumea asta, pentru totdeauna. Cînd nu mai simţi frigul pentru că ţi-i cald acolo, alături de el. 

(c) tu.Autor Morgane

***
http://canweshampoo.blogspot.com/2011/11/c-tu.html



"...Ai promis derbedeule,ai promis că vei fi aici mereu,ai promis că o vei ţine în viaţă,că-i vei da suflare din nou în fiecare zi. Ai promis!"


"...Şi totuşi te iubeşte. Da,ştiu,e proastă,da' te iubeşte. Te iubeşte pentru că tot ceea ce-ai făcut din ea,cum ai doborît-o la pămînt şi ţi-ai înfipt colţii în ea,pînă ai văzut şi ultima picătură scursă pe pămîntul proaspăt,cum ai ridicat-o apoi în slăvi pentru a o doborî din nou mai puternic,toate astea au format-o. Toate astea i-au dat imunitatea de care avea atît de mult nevoie şi care în sfîrşit i-a dat titlul de "adult"."


"...în faţa ei rămîi cenuşă,cenuşă neagră şi moale care lasă pete adînci şi întunecoase chiar şi de la cea mai mică atingere."

***
îmi place, îmi place pentru că e adevărat, îmi place pentru că dureros, pentru că e spus verde-n ochi, pentru că e crudă REALIATE. Ştiţi, căutam într-o zi la librărie o carte bună de citit, şi am dat de una cu titlul "Bărbaţii sunt nişte porci". Oare chiar le trebuie să ne convingă că e aşa?

marți, 8 noiembrie 2011

WISHES


BRING ME THE SUN. BRING ME THE LOVE. BRING ME THAT.
YOU KNOW, IT'S LIKE EVERY PRINCESS GETS HER PRINCE. i GUESS MY PRINCE IS ON THE WAY TO ME.  



I MISS THE WIND, THE SEA, SUMMER. I MISS LITTLE DRESSES. I MISS EATING A LOT OF ICE-CREAM.

duminică, 6 noiembrie 2011

Aer

M-am săturat de casă. M-am săturat de străzile astea pustii, de toamnă. E prea gol. E puţin. Aş începe ceva nou, dar ce? Ce să mai încep? Unde să mă duc? Ce să fac? Toate aprinderile mele se sting cînd se găseşte cineva să spună "da' pentru ţie asta?" şi-mi găseşte toate minusurile posibile. Aveţi păcerea să mă descurajaţi, lume? Care e sensul vieţii dacă trăim lipiţi de calculator, de scaunul ăsta prost de la care mă doare deja spatele, dacă ne pierdem toataă viaţa pe lucruri care nu ne plac, 12 ani de şcoală, 12 ani de "chin", şi mai apoi zile întregi de muncă, şi ne jeluim că am obosim, că nu vrem, şi cică "trebuie". Acest trebuie ne strică viaţa. Ne limitează. M-am săturat să-mi fie lene,. să mă trezesc şi să-mi aprind compu' pentru că altceva nu am ce face în casa asta! Şi stăm cu toţii la cpmp' în loc să ne scoatem fundurile la aer curat...
Vreau altceva. Aer. Nu-mi ajunge aer.

Search posts